page-page

Konferens och event


Vi har fantastiska konferens- och festlokaler för det lilla mötet, konferensen och festen. Till alla våra välutrustade lokaler kan vi erbjuda fina konferenspaket med fika, lunch, middag m.m.,

Tänk på att behovet av service kan variera beroende typ av event, gå gärna igenom just erat behov med oss så hjälper vi till med planeringen för bästa tänkbara genomförande!

Eatery Nod, Kista

Vår fina restaurang i Kista passar utmärkt som lokal för såväl konferens, event som fest. Våra två våningsplan kan på ett flexibelt sätt anpassas för att ta emot såväl ett mindre sällskap som ett större sällskap på upp till 250 personer. Läs mer nedan och kontakta oss för visning av lokalen och för att boka.  

Eatery Luma Park, Hammarby Sjöstad

Välkommen till Eatery i Luma Park och den nya knutpunkten i Sjöstaden. I dessa lokaler har vi 10 konferensrum och ett antal grupprum och kan ordna hela er konferens eller fest för upp till 200 personer. Klicka på länken för mer information.

Avnjut en vällagad måltid eller ta ett break i vardagen med en nygjord cappuccino i vårt café. Vi har även fantastiska konferenslokaler som tar upp till 100 personer.

Eatery Sickla,  Sickla industriväg 19, Sickla Köpkvarter

Perfekt för fest, föreningsstämma eller annat större arrangemang kvällstid eller på helgen. I lokalen får det plats upp till 100 personer.  Kontakta oss för visning av lokalen och för att boka.  

> Klicka här för att kalkylera själv på er fest och skapa en offert-PDF

eatery_event_01

Festvåningen – Eatery NOD i Kista

Kapacitet upp till 150 gäster sittande tillsammans. Upp till 250 sittande i olika salar eller minglande. Över 150 gäster fördelas arrangemange på båda planen. Sena fester med dans och disco passar fint då området ej har boende.

Navet – Eatery Nod i Kista

Vid arrangemang i Navet anpassas denna yta till en eventhall enligt överenskommet upplägg i form ljussättning, dekor, scen och övrik teknik. Festvåningen kan då användas för ett mer ”tätare” mingel och dans efter middag och underhållning.

Tider

Till 03:00.

eatery_event_02

Mat

Albertina Catering tar helt hand om maten. Bufféer eller bordsservering enligt överenskommelse.

Dryck

Lokalens ytor innfattas av alkoholtillstånd så kund kan inte ta med egen dryck.

Underhållning / musik

Hör med oss om befintlig teknik samt vad som kan hyras in.

Pris på fest

Buffé från 330:- p.p. (Gäller festvåningen) Gästerna köper dryck i baren alt. förköps ett dryckespaket / vinbiljetter. Lördagar tillkommer startavgift på 8000:-.

>> Klicka här för att kalkylera själv på er fest och skapa en offert-PDF

3d-film av lokalen

 

3d-bilder på lokalen

img_lokal_05

img_lokal_06

img_lokal_03

img_lokal_04

img_lokal_02

img_lokal_01

Karta