page-page

Restaurang


Hungrig?

Kom förbi och ät lunch från 10.30 till 14.00 eller sätt dig i vårt  café och avnjut en härlig kaffedryck tillredd av vår Barista. Vi har även goda sallader. Grillade smörgåsar och flera andra godsaker för avhämtning.
Caféet är öppet mellan 07:30-16:00

Lunchpris 89:-

Tycker du om våra luncher?

Köp hem en matlåda till kvällsmat för endast 50:- (Går att köpa mellan 14:00-14:30 av dom lunchrätter som finns kvar)

Lite kort om vår mat

Grunden för Eaterys verksamhet är riktigt god mat. Nyttig, variationsrik och hälsosam, lagad från grunden med fina råvaror av skickliga mathantverkare.

Lunchen

Till dagens lunch finns alltid tre alternativ (fisk, kött/kyckling och vegetariskt) samt en stor salladsbuffé. Varje restaurang har också sina signaturrätter som alternativ till lunchmenyn:

Eatery-salladen som håller en smak- och texturmässigt bred palett med säsongsbetonade grönsaker från både ovan och under jord. Alltid med en generös garnering av såväl protein som dressing.

Eatery-burgaren – som är baserad på mald, högkvalitativ högrevsfärs med briochebröd och klassiska tillbehör.

Den lokala kockens egna specialitet – här får kockarna möjlighet att använda sin egen fantasi och inspiration för att ta fram en specialrätt.

Samtliga alternativ går att få som avhämtning och givetvis ingår alltid dagsfärskt hembakat bröd.

Variation

På Eatery ska du kunna äta lunch alla dagar i veckan, året om, utan att tröttna. För att skapa variation i rätter, smaker och uttryck finns ett antal grundläggande element i konceptet.

  • Gemensam utveckling av menyer tillsammans med chefskockarna på de övriga Eatery-restauranger.
  • Lokalt menyråd med representanter från hyresgäster i området men även från medlemmar i Eaterys lojalitetsprogram.
  • Temaveckor och säsongsinspirerade menyer.
  • Rotation – vi roterar delar av vår personal mellan Eatery-restaurangerna för att sprida smaker, inspiration, arbetsglädje och idéer.

Hållbarhet, miljö och närodlat

Samtliga Eaterykök är krav-certifierade och vi strävar alltid efter att en så stor del av våra råvaror är närproducerade och ekologiska. All fisk är MSC-märkt och varje kök på Eatery har en plan för minskat matsvinn så att överbliven mat inte slängs i onödan.

 

Kontakta oss om du har frågor kring detta eller vill veta mer!