page-page

Om Eatery


Historien bakom Eatery

Eatery är en snabbt växande kedja som idag finns på tre ställen i Stockholmsområdet, i Nodhuset Kista, på  Sickla industriväg 19 i Sickla köpkvarter samt i gamla Luma Fabriken i Hammarby Sjöstad.

I teamet som står bakom Eatery finns massor av duktiga medarbetare under ledning av krögaren Peter Erlandsson, som stöttas av entreprenörerna Martin Sandgren och Martin Forsmark. Peter har, innan Eatery, bland annat drivit restaurang September och hyllade la Dame Noir i Stockholm.

Eatery är grundat av entreprenören Peter Erlandson, som har mer än 25 års erfarenhet som krögare och restaurangägare från såväl finare restauranger som lunch- och skolmatsalar. Peter har, innan han startade Eatery, bland annat drivit restaurang September och hyllade la Dame Noir i Stockholm.

Baserat på sina lärdomar, från framförallt lunchrestaurangerna, har konceptet Eatery utvecklats. Peter och hans sambo Jennifer Bååth märkte att fler och fler företag efterfrågade kombinationen av en variationsrik lunch och en miljö som bjöd in till möten och avkoppling under hela arbetsdagen. En plats dit man går för att äta, dricka och inspireras, antingen själv eller tillsammans med sina vänner, kollegor och affärspartners.

Eaterys idé – introduktion till konceptet

Eatery är en plats dit man går för att äta, dricka och mötas. Maten, platsen och människorna ska kännetecknas av variation och mångfald.

Generösa öppettider ska göra att det är liv i lokalerna hela dagen. En frukost eller bara en kaffe på väg till kontoret, en vällagad lunch med kollegorna eller ett energirikt mellanmål på eftermiddagen. Eatery ska alltid kunna erbjuda rätt förutsättningar för avkopplande och inspirerande stunder.

Eatery hjälper även fastighetsägare och hyresgäster med catering, kaffe/fruktservice och konferenser. Allt för att skapa en mer attraktiv närmiljö med hög trivsel och omtanke. Målet är att vara områdets samlingsplats, mitt i fastighetens flöde, där människor stannar upp när de blir sugna på något gott.

Eaterys ledord

Eatery har hämtat inspiration från internationella miljöer där medvetna gäster vill ha ”value for money”. Våra ledord är:

Variation – hos oss ska man kunna äta varje dag i veckan. Gästerna erbjuds en omväxling i såväl smakupplevelser som i den fysiska miljön.

Lojalitet – vi är lojala med våra gäster och hoppas på deras lojalitet gentemot oss. Ett exklusivt medlemskap med rabatter erbjuds till våra stamgäster.

Pålitlighet – vi litar på varandra och anstränger oss för att överträffa förväntningarna från våra kunder och kollegor. Vi har bra råvaror och gästerna ska kunna veta exakt vad det är de äter.

Kontakta oss för mer information om vårt koncept!